Overzicht (wordt nog aangevuld)

  1. Intro

  2. Module 1: Van stress naar veerkracht

  3. Module 2: Leren chillen

  4. Module 3: Boost je energie

  5. Module 4: Pimp je mindset

  6. Module 5: Tune je emoties

Over deze cursus

  • €249,00
  • 66 lessen
  • 11 uur aan video-inhoud

Inhoud

Deze online cursus bestaat uit een mix van filmpjes waarin ik de belangrijkste concepten uit het boek Van stress naar veerkracht (www.vanstressnaarveerkracht.be) op een dynamische manier toelicht maar ook nieuwe aanvullende info geef, demo's van de oefeningen die in het boek beschreven staan, extra oefeningen met invulbladen, reflectievragen en hier en daar een visualisatie/meditatie. Alle info en oefeningen worden gebundeld in een handig werkboek.

Je krijgt een schatkist aan kennis, inzichten en concreet toepasbare tools. Door de oefeningen en opdrachten word je geactiveerd om echt aan de slag te gaan en zelfzorg deel te maken van je dagelijkse routines. Je krijgt inzicht in je eigen patronen (bv pleasing), in je belemmerende overtuigingen, in wat echt belangrijk is voor jou en wat je nodig hebt (en nog zóóóveel meer). Zo kom je te weten wie je in de kern echt bent en kan je groeien naar de leukste versie van jezelf. 

Overzicht van de modules

PS: Module 1 (over wat stress is en hoe je het bij jezelf herkent) is ook afzonderlijk te bestellen onder de naam "stress in-zicht". Klik hier voor meer info.

Je kan de cursus volledig op eigen tempo volgen van bij je thuis. Er is geen begeleiding voorzien maar je krijgt als extraatje wel toegang tot een online community van gelijkgestemden waar je ook je vragen aan mij kan stellen (via een gesloten Facebook groep). Je kan de cursus ook perfect volgen zonder deelname aan de community. 

Je krijgt levenslang toegang tot het materiaal EN de updates (en dus ook de definitieve versie!) op het leerplatform Thinkific. Je kan alle materialen eenvoudig downloaden om op je computer op te slaan.

Aangezien deze cursus voor de eerste keer gelanceerd wordt, wordt deze nu t.e.m. augustus 2022 aangeboden als testversie met een fikse korting. Er wordt van jou als deelnemer feedback gevraagd zodat de definitieve cursus nog beter kan aansluiten bij je noden.

De 9 modules van de cursus worden op het leerplatform gezet tussen 1 maart en 31 augustus 2022. Telkens er iets nieuws wordt toegevoegd, word je per mail verwittigd.

Prijs definitieve versie (vanaf 1/9/2022) = 497 euro.

Prijs testversie = 249 euro. 

Nog vragen? severine@centrumdiabolo.be

Wat vinden deelnemers ervan?

4 Sterbeoordeling

Beoordeling intro

Linda Eligh

Mooie vormgeving, duidelijke uitleg met filmpjes. Smaakt naar meer

Mooie vormgeving, duidelijke uitleg met filmpjes. Smaakt naar meer

Lees minder
5 Sterbeoordeling

Intro + bonus

Steven De Plu

Fantastisch intro, Je maakte mij 'warm' voor wat komen zal. Ben enorm benieuwd. Genoten en geboeid geluisterd/gekeken naar de interview. Hou er een fijn gevoel aan over na een slapeloze nacht. Dank je wel, Séverine

Fantastisch intro, Je maakte mij 'warm' voor wat komen zal. Ben enorm benieuwd. Genoten en geboeid geluisterd/gekeken naar de interview. Hou er een fijn gevoel aan over na een slapeloze nacht. Dank je wel, Séverine

Lees minder